FORTROLIGHED

Vi lægger stor vægt på, at du er tryg, når du bruger vores hjemmeside. Vi tager derfor de nødvendige forholdsregler i brug for at sikre et ansvarsfuldt sikkerhedsniveau og opbevarer dine personoplysninger fortroligt. Nedenstående beskriver vores sikkerhedspolitik. Ved benyttelse af vores hjemmeside accepterer du de retningslinjer, som er beskrevet her. Har du spørgsmål til disse retningslinjer, er du som altid meget velkommen til at kontakte os på mail hello@goodiebox.dk eller på telefon 71 99 29 00.

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger og overholde den danske Persondatalov. Vi forbeholder os retten til at benytte enhver information du afgiver på vores hjemmeside eller i andre henseende. Du kan selvfølgelig altid fravælge at videregive disse oplysninger. Vi kan forsikre dig om, at vi ikke indsamler personoplysninger medmindre du afgiver dem frivilligt. Bemærk, at det i visse tilfælde kan være nødvendigt at videregive personoplysninger for at overholde loven.

HVORFOR?

Når vi afholder konkurrencer på vores hjemmeside, indsamler vi også de oplysninger, du oplyser ved registrering. Oplysningerne vil kun blive brugt til at udtrække vindere, sende præmier samt til statistiske formål, medmindre andet er angivet. Personoplysninger er informationer, som du selv indtaster. Det kan fx. være navn og adresse, fødselsdato, e-mail og telefonnumre, interesser, yndlingsprodukt, hudtype osv. De oplysninger, vi indsamler, bruger vi løbende til at forbedre og målrette vores service og kommunikation med dig. De informationer vi modtager fra vores kunder er fantastisk værdifulde for os, da de er med til at gøre os endnu bedre til at give vores kunder nogle skønne produkter. Alle rettigheder er forbeholdt GOODIEBOX.